dissabte, 26 de març de 2016

Vacances de Pasqua

Hem arribat al final del segon trimestre i ens mereixem unes bones vacances!

Recordau que hi ha unes tasques que són importants: llegir una estona cada dia, practicar el quadern d'ortografia visual...Convendria que féssiu la lectura de la pàgina 44 del quadernet de català.

Ja sabeu que el darrer dia d'escola, ens va néixer una papallona de la col que va dur na Noa quan era una larva i que algú més se n'ha duit animals o plantes en custòdia per cuidar aquestes vacances. Si hi ha canvis, informau i ho publicarem. Esperam que us hagi agradat el que duguéreu de l'hort cap a casa. Qui sembra, recull!

Fotos de l'entrega de propostes a l'Ajuntament

La batlessa ens va dir que algunes d'elles es farien. Ens ho comunicarà per escrit! Mira les fotos

dimarts, 22 de març de 2016

Entrega de propostes a l'Ajuntament d'Esporles

Presentació de propostes a la sala de plens Hem presentat un document a la batlessa, Maria Ramon, amb 10 propostes d’accions i tasques per millorar el municipi d’Esporles. L’acte es va celebrar divendres dia 18 de març, quan la batlessa rebé els grups de cinquè, a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

Recordem que aquesta és una feina que fèrem a l'escola i al Parlament per treballar les eleccions democràtiques.

divendres, 18 de març de 2016

Aquari de posidònia

Vàrem acceptar el repte! Estam mantenint l'aquari que va muntar n'Inés (científica de l'IMEDEA) a les nostres aules i estam aprenent molt amb les observacions que feim. Moltes gràcies!

Aquí podeu accedir a la galeria fotogràfica que s'anirà actualitzant a mida que anem afegint més fotografies. Consultau la pestanya de medi del blog.

Moltes gràcies també a les famÍlies col·laboradores.

dijous, 17 de març de 2016

Entrega de propostes Ajuntament d'Esporles

Recordau que demà anam a l'Ajuntament? D'aquesta manera tancam el projecte que vàrem començar per millorar el nostre municipi presentant les propostes que hem fet en les nostres eleccions. Passam el testimoni als nostres governants. Veurem quines es duen a terme!