dimecres, 30 de novembre de 2016

Custòdia d'alzines

Ho recordau? Encara teniu les alzines del curs passat? Han crescut? I voltros, heu crescut? Enviau-nos una foto de tots dos als tutor i les penjarem.

Custòdia d'alzines

dilluns, 28 de novembre de 2016

Quadern de natura

Quadern de natura 

Aquest trimestre hem iniciat el quadern de natura que recull les observacions que feim sobre fauna i flora. Amb aquesta idea pretenem que els alumnes estiguin més pendents del que els envolta i aprenguin a valorar el nostre patrimoni natural.

dimarts, 22 de novembre de 2016

Migració d'un petit sac de plomes

Ara que xerram de moviments migratoris ocasionats per distints motius, recordam els ocells que han de recórrer distàncies molt grans i salvar molts obstacles per arribar al seu destí, com el ropit. Segur que recordau un altre saquet de plomes que ens és familiar, no?

dilluns, 21 de novembre de 2016

dijous, 17 de novembre de 2016

Què en pensau?

Hem trobat una notícia relacionada amb el projecte de sucre que vàrem fer. Ens agradaria que véssiu el vídeo que hi apareix i que aportàssiu les vostres opinions, fent comentaris.

Aquí  teniu l'enllaç a la notícia

dilluns, 14 de novembre de 2016

Sortida arqueologia territorial

Aquí teniu totes les imatges de la sortida que férem la setmana passada. Ara preparau-vos, que venen els romans...

dilluns, 7 de novembre de 2016

Distintes cultures a Esporles

Del curs passat, sabem que hi va haver poblats talaiòtics a Esporles, però i després? Hem sortit amb na Núria i ens ho ha mig resolt...


Powered by Wikiloc

dijous, 3 de novembre de 2016

Campanya sensibilització sucre nins

Amb aquesta feina, donam per tancat el projecte del sucre. Els alumnes de sisè han fet de mestres per als més petits i han anat cercant cartells per tota l'escola en una activitat jugada: el sucre'go. Quants de productes hauran trobat?

Galeria fotogràfica

Sucre'go: activitat guiada pels alumnes de sisè per conscienciar als de segon sobre la problemàtica del sucre als aliments habituals.

dimarts, 1 de novembre de 2016

Campanya sensibilització sucre

Els alumnes de sisè hem fet un projecte en el que hem descobert la problemàtica del sucre en els aliments habituals. Llepolies, ens les menjam? Quan acabeu de veure el vídeo, segur que vos ho pensareu?